Noutajataluttimet

Noutajatalutin on pannan ja taluttimen yhdistelmä. Taluttimen lenkin on tarkoitus olla koiran kaulassa löysällä lenkillä, ilman että koira tuntee taluttimesta kaulassaan minkäänlaista painetta. Taluttimen on tarkoitus olla löysällä myös koiran kanssa liikuttaessa. Noutajataluttimissa tuplastopparin ideana on, että lenkin sisäpuolella oleva stoppari estää taluttimen kiristymisen liiaksi ja lenkin ulkopuolinen stoppari säätää lenkin kokoa. 8mm paksuinen talutin on varsin näppärä, ei ole ihan ohut, eikä paksukaan. Mahtuu sopivasti vaikka taskuun. Pennuille suosittelen 8mm paksuista talutinta.

Valmistan noutajataluttimet käsityönä euroopasta tuoduista laadukkaista materiaaleista. Oman pitkäaikaisen noutajaharrastuksen myötä, myös kasvattajana, valmistamani noutajataluttimet on valmistettu sillä tavoin, että kestävät innokkaammankin ja suuremmankin koiran.

Taluttimien materiaalina käytetään polypropeenimultifilamenttkuidusta (PPM) valmistettua narua, joka sisältää ytimen ja vaipan. Materiaali on taipuisaa, ei ime kosteutta, kelluu vedessä ja kuivuu nopeasti. Materiaalia käytetään usein mm. hevosten riimuihin ja koirien tarvikkeisiin ja leluihin.

Premium talutin on valmistettu polypropeenista. Narussa joustava sisäydin ja vaippa on kudottu 40 säikeellä. Naru tuntuu ja näyttää samalta kuin kiipeilyköysi. Naru ei ime kosteutta, kelluu vedessä ja kuivuu nopeasti.

Oheisesta valikosta löydät seuraavat vaihtoehdot: heijastinpilkulliset,  8mm/180cm, 6mm/180cm, 8mm lyhyet, 6mm lyhyet, pitkät taluttimet, muut taluttimet.0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1